Het team

 


Meneer René Luijten – directeur
Werkdagen: dinsdag-woensdagochtend-donderdag-vrijdag
Afwisselend tussen Basisschool de Schittering en de Grienden
r.luijten@dewaarden.nl

Als nieuwe directeur van de De Grienden wil ik mezelf graag aan u voorstellen. Mijn naam is René Luijten, 58 jaar en getrouwd met Corina. Samen hebben wij 3 kinderen, namelijk Linda, Ben en Tim. Ik woon met mijn  gezin in Lage Zwaluwe. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij de recreanten van s.v. Hirundo Onze jongste zoon speelt bij een vereniging buiten Lage Zwaluwe en ik coach het team waar hij in speelt. Ook vind ik het heerlijk om klusjes in of rond het huis uit te voeren of een spannend boek te lezen. Sinds 1 april 2017 werk ik op De Grienden als meer-scholen directeur. Naast directeur op De Grienden ben ik ook directeur van De Schittering, een basisschool in Hooge Zwaluwe. Maandag, woensdagochtend en donderdag ben ik op De Grienden aanwezig.
Ik vind het belangrijk, om samen met het team, de voor de komende jaren geplande onderwijskundige ontwikkelingen te borgen en verder door te ontwikkelen.
Goed contact met kinderen en ouders vind ik belangrijk. U zult mij  regelmatig op het schoolplein zien. Samen met de leerkrachten van De Grienden wil ik zorg dragen voor een fijne basisschooltijd van uw zoon of dochter.


Juf Willy Duister – Teamleider / bovenbouwcoördinator/Groep 7a
Werkdagen: maandag-donderdag-vrijdag
1360036916Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Willy Duister. Ik woon samen met mijn man Tony en mijn dochtertjes Indy en Rosey in Veen.
Ik ben geboren in 1976. Sinds 1997 ben ik werkzaam op deze basisschool. In de afgelopen jaren heb  ik gewerkt in de groepen 6, 7 en 8.
Op ‘De Grienden’ ben ik drie dagen te vinden. Op maandag, donderdag en vrijdag werk ik als teamleider. Daarnaast regel ik allerlei zaken voor de bovenbouw. Ik vind het fijn om deze uitdaging aan te gaan en zo “mijn steentje” aan De Grienden bij te dragen.
Op dinsdag en woensdag ben ik thuis bij mijn meiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, boeken te lezen, muziek te luisteren en samen met vrienden/kinderen op stap te gaan.

Juf Jenny Verhoeve – groep 1/2a
Werkdagen: dinsdag-woensdag-donderdag
1365036916
Hallo, ik ben Jenny Verhoeve woon in Zevenbergschenhoek met mijn man en twee dochters: Iris en Femke. Eerst heb ik in Rotterdam (Crooswijk) les gegeven, in groep 1/2. In januari 2000 mocht ik op de Willibrordusschool komen werken. Hier heb ik een aantal jaren in groep 6 lesgegeven en daarna een aantal jaren bij de kleuters. Dit schooljaar ga ik lesgeven in groep 1 samen met juf Adelgonda. Verder vind ik het leuk om op vakantie te gaan en te sporten, ook lees ik graag boeken en hou ik er van om met vriendinnen te gaan winkelen of uitstapjes te maken.

Juf Adelgonda Oostendorp- Berens – groep 1/2a  + groep 1/2c
Werkdagen: maandag groep 1/2a –  donderdag en vrijdag groep 1/2c
a.berens@dewaarden.nl

8617036915Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Adelgonda Oostendorp, leerkracht van groep 1 en 2. Maandag, donderdag en vrijdag zijn mijn vaste werkdagen. Soms val ik in als er een kleuterjuf ziek is. Ik werk al weer heel wat jaartjes met veel plezier op deze basisschool. Het werken met kleuters is mijn passie, nog steeds krijg ik er veel energie van. Een goede band opbouwen met de kinderen, vind ik heel belangrijk, ook de band die daardoor met de ouders ontstaat, is van wezenlijk belang. Je doet het tenslotte samen! Van huis uit ben ik een echte kleuterjuf, ik ben afgestudeerd aan de St. Lucia Opleidingsschool voor kleuterleidsters (KLOS) te Rotterdam in 1977. Aansluitend heb ik mijn bevoegdheid leraar basisonderwijs gehaald in 1979. Het werk lag toen niet voor het oprapen en kreeg de kans om een jaar leiding te geven in een kinderdagverblijf in Ridderkerk, waar ik toen woonde. In 1978 kreeg ik een baan als kleuterjuf op BS Pius X in Dordrecht. Daar heb ik bijna 12 jaar gewerkt. Ik stopte met werken toen mijn oudste dochter geboren werd. Ik woonde toen al in Lage Zwaluwe. Het bleef niet bij 1 dochter, inmiddels heb ik 3 prachtige dochters: Anne, Eline en Iris. Zij hebben alle 3 op ’t Rietland gezeten. Ik heb ook nog een lieve man: Richard, wij zijn al weer meer dan 30 jaar samen. Hopelijk heeft u mij nu een beetje beter leren kennen.


 Juf Jacqueline – groep 1/2b + onderbouwcoördinator groepen 1-2
Werkdagen: woensdag-donderdag-vrijdag

1328036916Hallo, mijn naam is Jacqueline Rademakers. Ik ben opgegroeid in Made en sinds 2004 woon ik samen met Ringo,  in Lage Zwaluwe. We hebben 2 kindjes: Renzo & Rinke, die beiden bij ons op school zitten. Ik trek er graag op uit, op vakantie, winkelen, naar een  mooie film of lekker thuis met een boek.Sinds 2002 ben ik werkzaam op deze basisschool, waar ik met heel veel plezier werk. Ik heb altijd al bij de kleuters gewerkt en dit vind ik nog steeds helemaal geweldig. Ik geniet elke dag weer van het enthousiasme en de spontaniteit van de kinderen. Geen dag is hetzelfde…
Op een leuke manier spelend leren en vooral het plezier dat kinderen in het leren hebben geeft mij een hoop energie. Naast het werken in de klas, ben ik ook onderbouwcoördinator bij ons op school. De afwisseling van het werk en de samenwerking met de andere (kleuter)juffen is voor mij elke dag een feestje!


Juf Kristel van Dijk – groep 1/2b
werkdagen: maandag-dinsdag

1325036916Ik ben Kristel van Dijk. Ik woon in Oud Gastel samen met mijn man Jos, onze dochter Estelle en zoontje Levi. Dit jaar ga ik aan mijn tiende schooljaar op deze basisschool beginnen. Ik werk parttime op donderdag en vrijdag in groep 1/2. Afgelopen jaren ben ik ook werkzaam geweest in groep 5, groep 3 en groep 1. Ik hou van lieve, ondeugende kinderen! Ik lees graag voor in de klas en knutselen vind ik ook erg leuk om te doen. Verder vind ik het fijn om te wandelen en te fietsen met mijn kinderen, ga ik héél graag op vakantie en vind ik het heerlijk om te winkelen.

 


Juf Carla Francken-Cornel – groep 1/2c
werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag
c.francken@dewaarden.nl

1313036916Mijn naam is Carla Francken-Cornel, ik ben geboren in 1961 en ben opgegroeid in Lage Zwaluwe. Sinds april 2011 woon ik in Hooge Zwaluwe. Ik woon daar samen met mijn man Ton. Wij hebben drie kinderen die inmiddels het huis uit zijn. Ook hebben we al drie kleinkinderen, twee meisjes en een jongen.  Ik geniet erg van het oma zijn! Vanaf 2008 werk ik in de kleutergroep. Daarvoor heb ik gewerkt in de groepen 3 en 6. Dit schooljaar werk ik in groep 2 op maandag tot en met woensdag, samen met juf Adelgonda die op donderdag  en vrijdag in groep 2 werkt. Het werken in de kleuterklas vind ik het allerleukste. Als juf zorg je er voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en daardoor met plezier naar school gaan. Ik probeer zoveel mogelijk te zorgen voor een goede sfeer in de klas, waarbij de kinderen leren om samen te spelen en te delen. Een belangrijke basis voor later. Spelenderwijs komt er ook al aardig wat leerstof aan bod. Kortom: elke dag is weer boeiend en brengt weer wat nieuws. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en ook houd ik van lezen en koken. Verder vind ik het geweldig meer van de wereld te zien door op reis te gaan naar andere landen en steden. Tot ziens in groep 2!


Juf Mirjam Dudok-Rasenberg – groep 3a
Werldagen: maandag-woensdag-donderdag-vrijdag
m.rasenberg@dewaarden.nl

1320036916Hallo, ik ben Mirjam Dudok. Ik ben opgegroeid in Lage Zwaluwe en woon nog steeds in Lage Zwaluwe samen met mijn man Paul. Na de Pabo in Arnhem ben ik werkzaam geweest op basisscholen in Zevenbergen en Zwingelspaan. Sinds 2009 ben ik werkzaam op de Grienden. Ik ben 4 jaar juf in groep 4 geweest, dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Ik mag nu voor het 4e jaar lesgeven in groep 3. Dit schooljaar samen met juf Janneke. Het werken met kinderen vind ik bijzonder leuk, want kinderen zijn spontaan en eerlijk. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met de verzorging en het rijden van mijn paard en breng ik veel tijd door met vrienden en familie. Zo, nu weten jullie iets meer over mij. Verder hoop ik dat ik nog heel lang juf zal blijven en dat ik een heleboel kinderen van alles en nog wat zal leren, zodat ze een fijne toekomst tegemoet gaan!


Juf Janneke Ritchi-Zijsling – groep 3b / coördinator groepen 3
Werkdagen: dinsdag -woensdag-vrijdag
j.zijsling@dewaarden.nl

1319036916 Ik ben Janneke en ben in 1976 geboren in de Achterhoek. Na de Havo in Eindhoven ben ik naar de Pabo in Tilburg gegaan. Als kind heb ik altijd geroepen dat ik juf wilde worden en ik ben nog steeds blij dat ik die keuze heb gemaakt. In 1998 ben ik op ’t Rietland terecht gekomen. In groep 3 ligt mijn passie, dit jaar mag ik dan ook weer de kinderen leren lezen, een prachtig mooi proces om mee te maken. Daarnaast zorg ik samen met juf Jacqueline voor de zaken die in de groep 1 t/m 3 geregeld moeten worden. Ik vind de Grienden een geweldige school om op te werken. Natuurlijk het prachtige oude gebouw, maar ook de bevlogenheid en de warmte die er binnen team en ouders voelbaar is, vind ik heel bijzonder. Omdat ik thuis in Papendrecht samen met Paul een lieve zoon (Thiemo 2007) en dochter (Annelien 2010) heb, ben ik naast mijn werk op school heel graag thuis. Ik lees graag, ik vind winkelen erg leuk maar ook knutsel en fröbel ik graag. Zo geniet ik elke dag weer van de balans die er is tussen thuis en school. En waar ik ook ben er zijn kinderen om mij heen en dat is iets waar ik heel blij van word!


Juf Ans van der Made – groep 3b en 5a
Werkdagen: maandag-donderdag-vrijdag

1345036916Graag wil ik me voorstellen. Ik ben Ans van der Made, geboren 27-01-1960 in Lage Zwaluwe. Sinds 1982 getrouwd met Koos. We hebben een dochter Hanneke en 2 zoons, Bas en Gijs

Ook zijn we de trotse opa en oma van Eva, Anna, Bas, Daan en Luuk. Dinsdag en woensdag zijn mijn vaste oppasdagen, daar geniet ik erg van. In mijn vrije tijd vind ik het heel fijn om met Koos te gaan varen en te kanoën. Als we op de boot zijn neem ik de tijd om een boek te lezen. Onze fiet
sen gaan ook altijd mee en we maken dan lange tochten. Thuis vind ik naaien en breien erg leuk. Ik vind het fijn om bezig te zijn!

Dit schooljaar ga ik les geven aan 2 groepen. Samen met juf Janneke groep 3b. En met juf Anke groep 5a. Een nieuwe uitdaging, waar ik veel zin in heb!


Juf Kimberly van Aart- Schniermanni – groep 4a
1314036916
werkdagen: maandag-dinsdag

Mijn naam is Kimberly van Aart. Ik ben geboren op 21 mei 1987 in Oud Gastel. Op 23 mei 2015 ben ik getouwd met Coen. Een mooie dag waarbij mijn toenmalige groep 7 klas bij aanwezig was. Erg bijzonder!
Samen met mijn man Coen woon ik in het gezellige Zevenbergen. In april 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een mooie zoon, Guus.
Ik ben in 2007 op ’t Rietland komen werken. Eerst heb ik vier schooljaren met veel plezier in groep 6 gewerkt. Nu werk ik alweer een aantal jaartjes met veel plezier in groep 7 op inmiddels de Grienden. Een uitdagende groep om voor te staan met veel mogelijkheden. Je gaat wat dieper op de lesstof in. Deze leeftijdscategorie spreekt mij ook aan. De fijne collega’s en de warme school maken het super fijn om hier te mogen werken! Dit schooljaar zal ik op maandag en dinsdag werkzaam zijn in groep 7. De overige dagen ben ik thuis en
knuffel ik graag met Guus, fitness ik zo’n twee keer in de week en kun je me blij maken met een spannend boek!
Ook vind ik het heerlijk om te winkelen, lekker uit eten te gaan en stukjes te wandelen met Guus en onze hond Puck!!


Juf Anja van der Maaden – groep 4a 
Werkdagen: woensdag-donderdag-vrijdag
a.vd.maaden@dewaarden.nl

1346036916
Mijn naam is Anja van der Maaden. Ik ben geboren op 12 november 1956. Samen met mijn man Huub woon ik in Breda. Zo’n 38 jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven aan kinderen in Hooge Zwaluwe. Ik heb daar afwisselend groep 3 t/m 6 begeleid, meestal in combinatiegroepen. Sinds oktober 2012 werk ik met heel  veel plezier op t Rietland / de Grienden. Ik verheug me er het komende schooljaar weer op om de groepen 4 te gaan begeleiden.
Ik vind het erg leuk om kinderen veel te leren, maar ook om plezier te hebben samen. Fotograferen is mijn grote hobby; ik ga bijna nooit zonder camera op pad!
Mijn andere hobby’s zijn lezen, mooie reizen maken, spannende films bekijken en lekker eten koken…………en opeten.
Ik hoop op een gezellig en leerzaam nieuw schooljaar!


Juf Chantal Laven – groep 4b
Werkdagen: maandag-dinsdag-vrijdag
1347036916
Hallo, Ik ben Chantal Laven! Ik ben geboren op 10 januari 1981 en ben opgegroeid in het dorp Made. Ik woon samen met mijn vriend Jan en zoontje Thijs in Terheijden. Sinds mei 2005 werk ik op deze basisschool en ben ik juf geweest van de groepen 7, 5, 3 en 4. Komend schooljaar sta ik voor het tweede jaar gezellig samen met juf Anja in groep 4b.

Lesgeven doe ik met heel veel plezier! De lieve leergierige kinderen, de diversiteit en het enthousiasme binnen de school en het team, laten mij iedere dag weer met plezier naar het werk toe komen. Naast school heb ik nog vele andere hobby’s waar ik graag tijd aan besteed. Dit zijn vooral gezellig met vriendinnen op pad gaan , spelen en stoeien met Thijs, spannende boeken lezen, snowboarden en lekker genieten van een rustig avondje thuis op de bank…


Juf Bianca Nieuwstraten – groep 4b
Werkdagen: woensdag-donderdag
b.nieuwstraten@dewaarden.nl
1356036916

Juf Bianca Nieuwstraten – groep 4b

Hallo, ik ben Bianca Nieuwstraten-Strootman en ik woon mijn hele leven al in Klundert. Ik ben getrouwd met Edward en we hebben 3 dochters: Emma, Marloes en Sofie. Ik ben 10 jaar juf in groep 4 geweest, maar heb de afgelopen schooljaren ook gewerkt in groep 6 en bij de kleuters. Na 2 schooljaren juf te zijn geweest in groep 3, ga ik nu weer lesgeven aan groep 4. Ik ben christen en dat is belangrijk voor me. Ik besteed veel tijd aan muziek, ik ben lid van een koor, zing graag en speel regelmatig gitaar. Dat doe ik dus ook vaak met de kinderen in de klas: heerlijk zingen en muziek maken.

Tot ziens op ‘De Grienden’!


Juf Anke Oomen-Rijsdijk – groep 5a
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag-donderdag
1330036916Hallo allemaal, mijn naam is Anke Oomen-Rijsdijk. Ik ben geboren op 13 oktober 1962 te Oud Gastel, waar ik 24 jaar met heel veel plezier gewoond heb. Daarna heb ik nog eventjes in Roosendaal gewoond, en na mijn huwelijk ben ik in Oudenbosch gaan wonen. Ik ben getrouwd met Toon en samen hebben wij drie kinderen. Een dochter, Jonieke en twee zonen, Willard en Toorran.

Na mijn studie aan de Pabo heb ik een aantal jaren gewerkt op een basisschool in Hoeven, eerst fulltime en daarna nog even parttime, maar na de geboorte van onze zoon ben in tijdelijk gestopt met werken, want ik vond het veel te leuk om thuis voor de kinderen te zorgen. Na vijf jaar thuis voor de kinderen te hebben gezorgd, werd ik gevraagd om in te vallen en zo ben ik weer in het onderwijs terug gekomen en toen bleek dat ik het wel weer erg leuk vond om te gaan werken. Toen er dan ook een vacature vrij kwam bij de ‘Willibrordus’ was ik heel erg blij dat ik daar mocht komen werken. Ik heb een aantal jaren groep 3 gedaan, wat ik heel erg leuk heb gevonden, daarna ben ik naar de midden- en bovenbouw gegaan. Nu ben ik leerkracht van groep 4a van BS De Grienden. Naast het lesgeven wandel en fiets ik graag, en lees ik graag een goed boek. Daarnaast vind ik puzzelen ook heel erg leuk. Ook ga ik graag op vakantie met de caravan.


Juf Sandra Overbeek – groep 5b/ gedragsspecialist/specialist leren
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag
s.overbeek@dewaarden.nl
 

 
Hallo allemaal, mijn naam is Sandra Overbeek en ik woon, samen met mijn man Rob en onze kinderen Giel, Jop en Suusje in Raamsdonksveer. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs en ik vind het nog iedere dag een goede keuze en doe dit werk met veel plezier !
Na 7 jaar in Made te hebben gewerkt, ben ik een paar jaar voor mijn eigen praktijk gaan werken. Daarna ben ik dit gaan combineren met een baan in de bovenbouw van CBS Zwingelspaan.
Naast de PABO heb ik mijn Master SEN leren en Master SEN gedrag behaald.
Beide opleidingen heb ik goed kunnen gebruiken in de praktijk van alledag en bij het werken met kinderen met bijzondere onderwijsbehoeften.
Aankomend schooljaar heb ik het geluk dat ik groep 5b op De Grienden mag gaan draaien samen met juf Tinet en volgens mij gaat dat een heel fijn jaar worden ! Ik zal op maandag tot en met woensdag in de klas te vinden zijn. Op donderdag/vrijdag geef ik extra begeleiding (RT) aan kinderen in mijn eigen praktijk of ik werk via het OZL met chronisch zieke kinderen ambulant.
Verder heb ik veel hobby’s, maar meestal te weinig tijd om ze allemaal in de praktijk te brengen.
Ik kijk uit naar een nieuw schooljaar op De Grienden !

 Juf Tinet de Visser – groep 5b
werkdagen: donderdag-vrijdag
t.d.visser@dewaarden.nl

1316036916Hallo, ik ben Tinet de Visser! Ik ben geboren op 17 april 1985 in Klundert. Daar ben ik ook opgegroeid en woon ik nog steeds. Ik woon er samen met Marc en onze twee dochters Fem en Maud (tweeling van bijna 2). Voordat ik op ’t Rietland kwam heb ik nog twee jaar in groep 3 in Fijnaart gewerkt. Op de Grienden heb ik een aantal jaar in groep 3 gewerkt maar ook een jaartje in groep 7. Dit schooljaar mag ik samen met juf Sandra groep 5 gaan draaien. Ik heb er onwijs veel zin in!! Naast het werken doe ik aan voetbal, speel en knuffel ik heel graag met Fem en Maud. Daarnaast vind ik het erg leuk om op vakantie te gaan, zowel in de zomer als in de winter! Tot in groep 5 op ‘De Grienden’.

Juf Mariska van der Pijl – groep 6
werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag om de week
m.vd.pijl@dewaarden.nl

1321036916Hallo, mijn naam is Mariska van der Pijl. Ik ben geboren op 18 mei 1979, getrouwd met Jurrian en samen met onze zonen Thom en Stef wonen wij in het dorpje Almkerk. Inmiddels werk ik sinds 2002 op deze basisschool. Op dit moment werk ik 2 of 3 dagen, met veel plezier in de groep 6. Ik vind het heerlijk om met kinderen van deze leeftijdsgroep te werken. Ze zijn vaak zo leergierig en enthousiast, dat maakt mijn werk ontzettend leuk! In mijn vrije tijd heb ik veel dingen die ik leuk vind om te doen. Zo ga ik onder andere graag op stap met ‘mijn mannen’, lees ik voor de ontspanning een goed boek, en om sportief bezig te zijn tennis ik.


Juf Marloes Mikx – van Leijsen – groep 6 / intern begeleider 5 t/m 8
werkdagen: woensdag- donderdag-vrijdag 
m.v.leijsen@dewaarden.nl

1322036916Hallo, mijn naam is juf Marloes. Ik ben op 29-03-1985 geboren in Prinsenbeek en ben daar ook opgegroeid. Ik woon samen met man Michiel en onze kinderen Berend en Cato in Breda. Na de PABO heb ik twee master SEN opleiding gevolgd, voor remedial teaching en intern begeleider. In 2014 heb ik mijn diploma voor bewegingsonderwijs gehaald. Samen met juf Mariska geven wij dit jaar les aan groep 6. Omgaan met kinderen vind ik super leuk en ik vind het belangrijk om kinderen veel te leren. De leukste vakken vind ik rekenen, geschiedenis en Engels. Op dinsdag ben ik intern begeleider van de bovenbouw. Buiten school vind ik het erg leuk om te knuffelen met mijn kinderen, reizen, shoppen, uitgaan met vriendinnetjes, koken en samen te zijn met familie.


Meneer René van Eekelen – groep 5a
werkdagen: maandag t/m vrijdag
r.v.eekelen@dewaarden.nl

Meneer RenéHallo allemaal, mijn naam is René van Eekelen en ik zag 52 jaar geleden het levenslicht in het ziekenhuis van Oudenbosch. Op de Kruisstraat(een klein gehuchtje) ben ik opgegroeid. De lagere school bezocht ik in Hoeven, de HAVO en PA(tegenwoordig PABO) in Oudenbosch. Hierna was ik klaar voor het echte werk. Na een jaar invallen in Oud Gastel, was er helaas geen werk meer in het onderwijs, zodat ik eerst een jaar in dienst ben geweest en vervolgens nog 2 jaar als douanier op Hazeldonk heb gewerkt. In die tijd heb ik mijn vriendin Corlinda leren kennen en zijn we in Oud Gastel gaan wonen. Inmiddels zijn we ook een dochter(Jacqueline) en zoon(Louis) rijker. Omdat het onderwijs toch bleef kriebelen, besloot ik om weer te gaan solliciteren en ik werd aangenomen op De Rietvest in Klundert. Daar heb ik 24 jaar gewerkt, vervolgens nog 2 jaar op de Arenberg in Zevenbergen en na een kort uitstapje naar de Achtsprong in Achthuizen, ben ik nu op de Grienden beland. Ik vind het leuk om hier te werken en zal aan de slag gaan in groep 5. Mijn hobby’s zijn volleybal en motorrijden en mijn lievelingsvakken zijn biologie en muziek. Ik hoop jullie allemaal terug te zien op de Grienden.


Juf Petra Koreman – groep 6-7/ vertrouwenspersoon1357036916
werkdagen: maandag t/m vrijdag
p.koreman@dewaarden.nl

Hallo mijn naam is Petra Koreman. Ik ben geboren op 18 augustus 1964, woon in Lage Zwaluwe samen met mijn man, onze dochter Anouk, onze zoon Jeroen en onze hond Charlie. Ik werk al lang in het onderwijs. Toen ik mijn diploma als leerkracht heb behaald ben ik begonnen op een school in Breda. Na een tijd werd mijn oudste dochter geboren en ben ik een aantal jaar gestopt met werken, na de geboorte van mijn zoon ben ik weer terug in het onderwijs gaan werken. Eerst als peuterleidster op de peuterspeelzaal in Lage Zwaluwe en daarna heel lang als kleuterleidster, wat ik ook altijd heel erg leuk vond en waarvan ik dacht dat ik dat ook altijd zou blijven. Tot 2010 heb ik dat ook gedaan, toen kwam er voor mij een grote verandering, want ik werd gevraagd les te geven in groep 5. Ik heb dit buiten mijn verwachting als heel erg positief ervaren. De bovenbouw sprak mij toch aan. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om ook in groep 6/7 les te gaan geven. Ook dit vond en vind ik nog steeds erg leuk. Ik heb gemerkt dat elke leeftijdsgroep zijn charme heeft en ook dat met kinderen werken, welke leeftijd dan ook, erg leuk en uitdagend is.  Verder lees ik heel erg graag een spannend boek.


Juf Sandra Hendrix- Kouters – groep 7a/gedragsspecialist
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag-donderdag
s.kouters@dewaarden.nl

1326036916Hallo! Ik ben Sandra Hendrix – Kouters. In mei 2014 ben ik getrouwd met Rob. Op 2 februari 1984 ben ik geboren en opgegroeid in Roosendaal/Zegge. Nu woon ik nu alweer een aantal jaren in Andel, een klein dorpje aan de afgedamde Maas. Rob en ik hebben twee hondjes, Sjors en Joep. In mijn vrije tijd ga ik graag met hen wandelen langs het water. Ik sta al een aantal jaren voor de klas en vanaf nu is dat groep 7. Ik werk 4 dagen waarvan ik 3 dagen voor de klas sta. De vierde dag ben ik ambulant, dan heb ik andere taken. Ik ben de pest coördinator bij ons op school en dat betekent dat ik werk aan een anti-pestbeleid en het schrijven van een sociaal veiligheidsplan. Daarnaast is het mijn taak om de uitvoering daarvan te volgen en daarop te evalueren. Ook ondersteun en coach ik leerkrachten die een hulpvraag hebben. Ik ga met heel veel plezier naar het werk en geniet elke dag!

Meneer Gert Luijten – groep 8a
werkdagen: maandag t/m vrijdag
g.luijten@dewaarden.nl

1393036916Ik woon in Oosterhout, ben getrouwd met Linda en samen hebben we een zoon, Karsten, van bijna 17. Ik rijd elke dag met veel plezier naar Lage Zwaluwe. Een prettig dorp met een erg leuke basisschool: ‘De Grienden’. Daar werk ik alweer ruim 11 jaar in groep 8. Een groep waar ik helemaal mijn ei in kwijt kan en waar ik ook nog lang niet op uitgekeken ben. Grote kinderen die op weg zijn naar volwassenheid een stukje levenswijsheid, zelfstandigheid en normen en waarden meegeven is heel erg leuk om te doen.

Juf Patricia Klootwijk – groep 8b1361036916
werkdagen: maandag, dinsdag

p.klootwijk@dewaarden.nl

Ik ben juf Patricia, en ik woon Lage Zwaluwe. Mijn dochter Saar en zoon Maarten zijn op 31 december 2010 geboren (het is een tweeling). Ik woon samen met Sander, in januari 2017 verwachten wij een kindje erbij.
Als kind heb ik op basisschool ’t Rietland’ gezeten. Een paar juffen en meneren hier op school hebben mij als kind nog in de klas gehad…….! In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, en lees ik graag een boek. Ik houd erg veel van koken en bakken, en dus van lekker eten, we eten vaak gezellig met vrienden en familie.

Dit jaar ga ik een nieuwe uitdaging aan: ik ga groep 8 les geven….ik heb 16 jaar in de onderbouw gewerkt, ik heb er zin in!!!


Meneer Kees Korteland – 3a, 8b en intern begeleider 1 t/m 4
werkdagen: Dinsdag-woensdag

1327036916

Mijn naam is Kees Korteland. Op school noemen de meeste kinderen mij meneer Kees. Ik prijs mij gelukkig op een school als ‘De Grienden’ te mogen werken. Op dinsdag sta ik voor groep 3A en op woensdag voor groep 8b. Op de andere dagen probeer ik d.m.v. Meer Handen kinderen in en om de klas te helpen en leerkrachten te ondersteunen in het begeleiden van hun leerlingen. Mijn intentie is van meerwaarde te zijn voor kinderen, leerkrachten en de school. Als ik niet op school rondloop ben ik graag thuis. Ik pruts mij dan lezend, gitaar spelend, internettend en tv-kijkend door mijn vrije tijd, daar kan ik erg relaxed en blij van worden. Wanneer ik het thuis zijn beu ben dwaal ik graag alleen, met geliefden of vrienden door de stad. Een wandeling door de natuur kan mij soms ook bekoren. Ik voel mij een bevoorrecht mens.


Juf Femke Rullens – groep 8b
Werkdagen: maandag- dinsdag- donderdag- vrijdag

f.rullens@dewaarden.nl

Hallo, mijn naam is Femke Rullens en ik woon in Hooge Zwaluwe. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de pabo en heb sindsdien op verschillende scholen mogen werken. Sinds 2014 ben ik werkzaam op De Grienden. Ik werk hier met ontzettend veel plezier en het is iedere ochtend weer een feest om door al die vrolijke kindergezichten begroet te worden. Dit schooljaar volg ik ook de Master Leren en Innoveren. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkelingen binnen het basisonderwijs. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden en familie.


Angela Sulkers – Congiërge
werkdagen: maandag-dinsdag-donderdag (ochtenden)