Het team

 


Meneer René Luijten – directeur
             Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdagochtend-donderdag 

Als directeur van de De Grienden wil ik mezelf graag aan u voorstellen. Mijn naam is René Luijten, 59 jaar en getrouwd met Corina. Samen hebben wij 3 kinderen, namelijk Linda, Ben en Tim. Ik woon met mijn  gezin in Lage Zwaluwe. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij de recreanten van s.v. Hirundo Onze jongste zoon speelt bij een vereniging buiten Lage Zwaluwe en ik coach het team waar hij in speelt. Ook vind ik het heerlijk om klusjes in of rond het huis uit te voeren of een spannend boek te lezen. Sinds 1 april 2017 werk ik op De Grienden als directeur.
Ik vind het belangrijk, om samen met het team, de voor de komende jaren geplande onderwijskundige ontwikkelingen te borgen en verder door te ontwikkelen.
Goed contact met kinderen en ouders vind ik belangrijk. U zult mij  regelmatig op het schoolplein zien. Samen met de leerkrachten van De Grienden wil ik zorg dragen voor een fijne basisschooltijd van uw zoon of dochter.


meneer Erik van Gelder – vakdocent gym
Werkdagen: donderdag-vrijdag
Beste ouders en kinderen,
Even snel mezelf voorstellen mijn naam is Erik van Gelder. Ik ben inmiddels 33 jaar jong. Geboren en getogen in Den Bosch. Ik ga
aankomend schooljaar werken op basisschool de Grienden als vakdocent beweegonderwijs. Dit gebeurt vanuit Stichting De Waarden.
In mijn vrije tijd ben ik actief als volleyballer en beachvolleyballer zowel als speler en als trainer.
Verder ga ik er vanuit dat een geweldig jaar te beleven met mijn nieuwe collega`sen op de school waar ik ga werken! 🙂
Groetjes,
Eric van Gelder

Juf Jenny Verhoeve – groep 1/2
Werkdagen: dinsdag-woensdag-donderdag
1365036916
Hallo, ik ben Jenny Verhoeve ik woon in Zevenbergschenhoek met mijn man en twee dochters: Iris en Femke. Eerst heb ik in Rotterdam  les gegeven, in groep 1/2. In januari 2000 mocht ik op de Willibrordusschool komen werken. Hier heb ik een aantal jaren in groep 6 lesgegeven en daarna een aantal jaren bij de kleuters. Dit schooljaar ga ik lesgeven in groep 1/2 A samen met juf Adelgonda. Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag op school, Juf Adelgonda is op maandag in de klas.Verder vind ik het leuk om op vakantie te gaan en te sporten, ik tennis graag, maak lange wandelingen en in de winter ski ik ook graag. Ook lees ik graag boeken en hou ik er van om met vriendinnen te gaan winkelen of uitstapjes te maken.

Juf Adelgonda Oostendorp- Berens – groep 1/2a  + groep 1/2c
Werkdagen: maandag groep 1/2a-donderdag1/2c-vrijdag groep 2a/c
a.berens@dewaarden.nl

8617036915Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Adelgonda Oostendorp, leerkracht van groep 1 en 2. Maandag, donderdag en vrijdag zijn mijn vaste werkdagen. Soms val ik in als er een kleuterjuf ziek is. Ik werk al weer heel wat jaartjes met veel plezier op deze basisschool. Het werken met kleuters is mijn passie, nog steeds krijg ik er veel energie van. Een goede band opbouwen met de kinderen, vind ik heel belangrijk, ook de band die daardoor met de ouders ontstaat, is van wezenlijk belang. Je doet het tenslotte samen! Van huis uit ben ik een echte kleuterjuf, ik ben afgestudeerd aan de St. Lucia Opleidingsschool voor kleuterleidsters (KLOS) te Rotterdam in 1977. Aansluitend heb ik mijn bevoegdheid leraar basisonderwijs gehaald in 1979. Het werk lag toen niet voor het oprapen en kreeg de kans om een jaar leiding te geven in een kinderdagverblijf in Ridderkerk, waar ik toen woonde. In 1978 kreeg ik een baan als kleuterjuf op BS Pius X in Dordrecht. Daar heb ik bijna 12 jaar gewerkt. Ik stopte met werken toen mijn oudste dochter geboren werd. Ik woonde toen al in Lage Zwaluwe. Het bleef niet bij 1 dochter, inmiddels heb ik 3 prachtige dochters: Anne, Eline en Iris. Zij hebben alle 3 op ’t Rietland gezeten. Ik heb ook nog een lieve man: Richard, wij zijn al weer meer dan 30 jaar samen. Hopelijk heeft u mij nu een beetje beter leren kennen.


 Juf Jacqueline – groep 1/2 + onderbouwcoördinator groepen 1-2
Werkdagen: dinsdag-woensdag-donderdag-vrijdag

1328036916Hallo, mijn naam is Jacqueline Rademakers. Ik ben opgegroeid in Made en sinds 2004 woon ik samen met Ringo,  in Lage Zwaluwe. We hebben 2 kindjes: Renzo & Rinke, die beiden bij ons op school zitten. Ik trek er graag op uit, op vakantie, winkelen, naar een  mooie film of lekker thuis met een boek.Sinds 2002 ben ik werkzaam op deze basisschool, waar ik met heel veel plezier werk. Ik heb altijd al bij de kleuters gewerkt en dit vind ik nog steeds helemaal geweldig. Ik geniet elke dag weer van het enthousiasme en de spontaniteit van de kinderen. Geen dag is hetzelfde…
Op een leuke manier spelend leren en vooral het plezier dat kinderen in het leren hebben geeft mij een hoop energie. Naast het werken in de klas, ben ik ook onderbouwcoördinator bij ons op school. De afwisseling van het werk en de samenwerking met de andere (kleuter)juffen is voor mij elke dag een feestje!


Juf Kristel van Dijk – groep 1/2
werkdagen: maandag – dinsdag

1325036916Ik ben Kristel van Dijk. Ik woon in Oud Gastel samen met mijn man Jos, onze dochter Estelle en zoontje Levi. Sinds november 2006 ben ik  werkzaam op deze school. Ik werk parttime maandag en dinsdag in groep 1/2. Afgelopen jaren ben ik ook werkzaam geweest in groep 5, groep 3 en groep 1. Ik hou van lieve, ondeugende kinderen! Ik lees graag voor in de klas en knutselen vind ik ook erg leuk om te doen. Verder vind ik het fijn om te wandelen en te fietsen met mijn kinderen, ga ik héél graag op vakantie en vind ik het heerlijk om te winkelen.

 


Juf Carla Francken-Cornel – groep 1/2
werkdagen: maandag -dinsdag-woensdag
c.francken@dewaarden.nl

1313036916Mijn naam is Carla Francken-Cornel, ik ben geboren in 1961 en ben opgegroeid in Lage Zwaluwe. Sinds april 2011 woon ik in Hooge Zwaluwe. Ik woon daar samen met mijn man Ton. Wij hebben drie kinderen die inmiddels het huis uit zijn. Ook hebben we al drie kleinkinderen, twee meisjes en een jongen.  Ik geniet erg van het oma zijn! Vanaf 2008 werk ik in de kleutergroep. Daarvoor heb ik gewerkt in de groepen 3 en 6. Dit schooljaar werk ik in groep 1/ 2 C van maandag tot en met woensdag, samen met juf Adelgonda die op donderdag  en vrijdag in de groep werkt. Het werken in de kleuterklas vind ik het allerleukste. Als juf zorg je er voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en daardoor met plezier naar school gaan. Ik probeer zoveel mogelijk te zorgen voor een goede sfeer in de klas, waarbij de kinderen leren om samen te spelen en te delen. Een belangrijke basis voor later. Spelenderwijs komt er ook al aardig wat leerstof aan bod. Kortom: elke dag is weer boeiend en brengt weer wat nieuws. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en ook houd ik van lezen en koken. Verder vind ik het geweldig meer van de wereld te zien door op reis te gaan naar andere landen en steden. Tot ziens in groep 1/2!


Juf Mirjam Dudok-Rasenberg – groep 3
Werkdagen: maandag-woensdag-vrijdag
m.rasenberg@dewaarden.nl

1320036916Hallo, ik ben Mirjam Dudok. Ik ben opgegroeid in Lage Zwaluwe en woon nog steeds in Lage Zwaluwe samen met mijn man Paul. Na de Pabo in Arnhem ben ik werkzaam geweest op basisscholen in Zevenbergen en Zwingelspaan. Sinds 2009 ben ik werkzaam op de Grienden. Ik ben 4 jaar juf in groep 4 geweest, dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Ik mag nu voor het 6e jaar lesgeven in groep 3. Dit schooljaar samen met juf Janneke. Het werken met kinderen vind ik bijzonder leuk, want kinderen zijn spontaan en eerlijk. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met de verzorging en het rijden van mijn paard en breng ik veel tijd door met vrienden en familie. Zo, nu weten jullie iets meer over mij. Verder hoop ik dat ik nog heel lang juf zal blijven en dat ik een heleboel kinderen van alles en nog wat zal leren, zodat ze een fijne toekomst tegemoet gaan!

 

 


Juf Janneke Ritchi-Zijsling – groep 3 / coördinator groepen 3
Werkdagen: dinsdag-donderdag
j.zijsling@dewaarden.nl

1319036916 Ik ben Janneke en ben in 1976 geboren in de Achterhoek. Na de Havo in Eindhoven ben ik naar de Pabo in Tilburg gegaan. Als kind heb ik altijd geroepen dat ik juf wilde worden en ik ben nog steeds blij dat ik die keuze heb gemaakt. In 1998 ben ik op ’t Rietland terecht gekomen. In groep 3 ligt mijn passie, dit jaar mag ik dan ook weer de kinderen leren lezen, een prachtig mooi proces om mee te maken. Daarnaast zorg ik samen met juf Jacqueline voor de zaken die in de groep 1 t/m 3 geregeld moeten worden. Ik vind de Grienden een geweldige school om op te werken. Natuurlijk het prachtige oude gebouw, maar ook de bevlogenheid en de warmte die er binnen team en ouders voelbaar is, vind ik heel bijzonder. Omdat ik thuis in Papendrecht samen met Paul een lieve zoon (Thiemo 2007) en dochter (Annelien 2010) heb, ben ik naast mijn werk op school heel graag thuis. Ik lees graag, ik vind winkelen erg leuk maar ook knutsel en fröbel ik graag. Zo geniet ik elke dag weer van de balans die er is tussen thuis en school. En waar ik ook ben er zijn kinderen om mij heen en dat is iets waar ik heel blij van word!


Juf Ans van der Made – groep 3/4
Werkdagen: maandag-donderdag-vrijdag

1345036916Graag wil ik me voorstellen. Ik ben Ans van der Made, geboren 27-01-1960 in Lage Zwaluwe. Sinds 1982 getrouwd met Koos. We hebben een dochter Hanneke en 2 zoons, Bas en Gijs

Ook zijn we de trotse opa en oma van Eva, Anna, Bas, Daan en Luuk. Dinsdag en woensdag zijn mijn vaste oppasdagen, daar geniet ik erg van. In mijn vrije tijd vind ik het heel fijn om met Koos te gaan varen en te kanoën. Als we op de boot zijn neem ik de tijd om een boek te lezen. Onze fietsen gaan ook altijd mee en we maken dan lange tochten. Thuis vind ik naaien en breien erg leuk. Ik vind het fijn om bezig te zijn!

Dit schooljaar ga ik les geven aan 2 groepen. Samen met meneer Kees groep 3/4.


                                         Juf Kimberly van Aart – groep 6
1314036916
werkdagen: woensdag- donderdag-vrijdag

Mijn naam is Kimberly van Aart. Ik ben geboren op 21 mei 1987 in Oud Gastel. Op 23 mei 2015 ben ik getouwd met Coen. Een mooie dag waarbij mijn toenmalige groep 7 klas bij aanwezig was. Erg bijzonder! Samen met mijn man Coen woon ik in het gezellige Zevenbergen. In april 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een zoon Guus en in januari 2018 is onze dochter Roos geboren. Ik ben in 2007 op ’t Rietland komen werken. Eerst heb ik vier schooljaren met veel plezier in groep 6 gewerkt, daarna 7 jaar in groep 7. Ook heb ik een tijdje in groep 4 gewerkt. Nu werk ik weer met veel plezier in groep 6 op inmiddels de Grienden. Een uitdagende groep om voor te staan met veel mogelijkheden. Je gaat wat dieper op de lesstof in. Deze leeftijdscategorie spreekt mij ook aan. De fijne collega’s en de warme school maken het super fijn om hier te mogen werken!Buiten het lesgeven om ben ik ook nog werkzaam in het garagebedrijf van mijn man. Ik voer daar o.a een stukje administratie. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met de kinderen op pad te gaan of om lekker te wandelen met onze hond puck. Zelf houd ik ervan om steden te bezoeken met mijn man Coen of vriendinnen, lekker naar de bioscoop te gaan, lekker te eten met vrienden of gewoon heerlijk een boek te lezen. Ook ben ik sinds kort wekelijks op de tennisbaan te vinden en wandel ik in de avonduurtjes elke week met vriendinnen flink wat kilometers.


Juf Anja van der Maaden – groep 4 
Werkdagen: woensdag-donderdag-vrijdag
a.vd.maaden@dewaarden.nl

1346036916
Mijn naam is Anja van der Maaden. Ik ben geboren op 12 november 1956. Samen met mijn man Huub woon ik in Breda. Zo’n 38 jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven aan kinderen in Hooge Zwaluwe. Ik heb daar afwisselend groep 3 t/m 6 begeleid, meestal in combinatiegroepen. Sinds oktober 2012 werk ik met heel  veel plezier op t Rietland / de Grienden. Ik verheug me er het komende schooljaar weer op om de groepen 4 te gaan begeleiden.
Ik vind het erg leuk om kinderen veel te leren, maar ook om plezier te hebben samen. Fotograferen is mijn grote hobby; ik ga bijna nooit zonder camera op pad!
Mijn andere hobby’s zijn lezen, mooie reizen maken, spannende films bekijken en lekker eten koken…………en opeten.
Ik hoop op een gezellig en leerzaam nieuw schooljaar!

 


Juf Chantal Laven – groep 4
Werkdagen: maandag-dinsdag-vrijdag
1347036916
Hallo, Ik ben Chantal Laven! Ik ben geboren op 10 januari 1981 en ben opgegroeid in het dorp Made. Ik woon samen met mijn vriend Jan en zoontje Thijs in Terheijden. Sinds mei 2005 werk ik op deze basisschool en ben ik juf geweest van de groepen 7, 5, 3 en 4. Komend schooljaar sta ik voor het tweede jaar gezellig samen met juf Anja in groep 4b.

Lesgeven doe ik met heel veel plezier! De lieve leergierige kinderen, de diversiteit en het enthousiasme binnen de school en het team, laten mij iedere dag weer met plezier naar het werk toe komen. Naast school heb ik nog vele andere hobby’s waar ik graag tijd aan besteed. Dit zijn vooral gezellig met vriendinnen op pad gaan , spelen en stoeien met Thijs, spannende boeken lezen, snowboarden en lekker genieten van een rustig avondje thuis op de bank…


Juf Bianca Nieuwstraten – groep 5
Werkdagen: woensdag-donderdag
 b.nieuwstraten@dewaarden.nl
1356036916

 

Hallo, ik ben Bianca Nieuwstraten-Strootman en ik woon mijn hele leven al in Klundert. Ik ben getrouwd met Edward en we hebben 3 dochters: Emma, Marloes en Sofie. Ik ben 10 jaar juf in groep 4 geweest, maar heb de afgelopen schooljaren ook gewerkt in groep 6 en bij de kleuters. Na 2 schooljaren juf te zijn geweest in groep 3, ga ik nu weer lesgeven aan groep 5. Ik ben christen en dat is belangrijk voor me. Ik besteed veel tijd aan muziek, ik ben lid van een koor, zing graag en speel regelmatig gitaar. Dat doe ik dus ook vaak met de kinderen in de klas: heerlijk zingen en muziek maken.

Tot ziens op ‘De Grienden’!


Juf Anke Oomen-Rijsdijk – groep 5
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag-donderdag
1330036916Hallo allemaal, mijn naam is Anke Oomen-Rijsdijk. Ik ben geboren op 13 oktober 1962 te Oud Gastel, waar ik 24 jaar met heel veel plezier gewoond heb. Daarna heb ik nog eventjes in Roosendaal gewoond, en na mijn huwelijk ben ik in Oudenbosch gaan wonen. Ik ben getrouwd met Toon en samen hebben wij drie kinderen. Een dochter, Jonieke en twee zonen, Willard en Toorran.

Na mijn studie aan de Pabo heb ik een aantal jaren gewerkt op een basisschool in Hoeven, eerst fulltime en daarna nog even parttime, maar na de geboorte van onze zoon ben in tijdelijk gestopt met werken, want ik vond het veel te leuk om thuis voor de kinderen te zorgen. Na vijf jaar thuis voor de kinderen te hebben gezorgd, werd ik gevraagd om in te vallen en zo ben ik weer in het onderwijs terug gekomen en toen bleek dat ik het wel weer erg leuk vond om te gaan werken. Toen er dan ook een vacature vrij kwam bij de ‘Willibrordus’ was ik heel erg blij dat ik daar mocht komen werken. Ik heb een aantal jaren groep 3 gedaan, wat ik heel erg leuk heb gevonden, daarna ben ik naar de midden- en bovenbouw gegaan. Nu ben ik leerkracht van groep 5 van IBS De Grienden. Naast het lesgeven wandel en fiets ik graag, en lees ik graag een goed boek. Daarnaast vind ik puzzelen ook heel erg leuk. Ook ga ik graag op vakantie met de caravan.


Juf Sandra Overbeek – groep 5/ gedragsspecialist/specialist leren/Intern begeleider gr5-8
Werkdagen: maandag-dinsdag-vrijdag
s.overbeek@dewaarden.nl

Hallo allemaal, mijn naam is Sandra Overbeek.
Ik woon, samen met mijn man Rob en onze kinderen Giel, Jop en Suusje, hond Kee en poezen Kitty en Mo in Raamsdonksveer.
Inmiddels ben ik ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs en ik vind het nog iedere dag een goede keuze en doe dit werk met veel plezier en voldoening !
Dit schooljaar ben ik op maandag en dinsdag op De Grienden werkzaam als Intern begeleider van de groepen 5 t/m 8.
Ik zal op vrijdag in groep 5A te vinden zijn.
Op donderdag geef ik extra begeleiding aan kinderen met een arrangement op D’n Overkant in Etten-Leur.
Verder heb ik veel hobby’s, maar meestal te weinig tijd om ze allemaal in de praktijk te brengen.
Ik kijk uit naar een nieuw schooljaar op De Grienden !
We gaan er samen weer een fijn en leerzaam jaar van maken.

 Juf Tinet de Visser – groep 7
werkdagen: donderdag-vrijdag
t.d.visser@dewaarden.nl

1316036916Hallo, ik ben Tinet de Visser! Ik ben geboren op 17 april 1985 in Klundert. Daar ben ik ook opgegroeid en woon ik nog steeds. Ik woon er samen met Marc en onze twee dochters Fem en Maud (tweeling van bijna 5). Voordat ik op ’t Rietland kwam heb ik nog twee jaar in groep 3 in Fijnaart gewerkt. Op de Grienden heb ik een aantal jaar in groep 3 gewerkt maar ook een jaartje in groep 7.  Ik heb er onwijs veel zin in!! Naast het werken doe ik aan voetbal, speel en knuffel ik heel graag met Fem en Maud. Daarnaast vind ik het
erg leuk om op vakantie te gaan, zowel in de zomer als in de winter! Tot in groep 5 op ‘De Grienden’.

Juf Mariska Sprangers – groep 6
werkdagen: maandag-dinsdag en woensdag om de week
m.sprangers@dewaarden.nl

1321036916

Hallo, mijn naam is Mariska Sprangers. Ik ben geboren op 18 mei 1979 en samen met  mijn zonen Thom en Stef woon ik in het dorpje Almkerk. Inmiddels werk ik sinds 2002 in Lage Zwaluwe. Voorheen op basisschool ‘t Rietland en nu op De Grienden.
Op dit moment werk ik 2 of 3 dagen, met veel plezier in de groep 6. Ik vind het heerlijk om met kinderen van deze leeftijdsgroep te werken. Ze zijn vaak zo leergierig en enthousiast, dat maakt mijn werk ontzettend leuk! Ik vind het een voorrecht om kinderen een stukje te begeleiden in hun ontwikkeling.

In mijn vrije tijd heb ik veel dingen die ik leuk vind om te doen. Ik ben sportief en doe aan hardlopen, wielrennen en tennis. Ik ga graag op stap met ‘mijn mannen’, lees voor de ontspanning een goed boek en ben graag bezig in en om het huis.


Juf Suzanne van Emden – groep 7 
werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag
s.v.emden@dewaarden.nl

Mijn naam is Suzanne van Emden, ik ben 24 jaar en kom uit Klundert. Ik ben pas afgestudeerd aan de pabo en ga komend schooljaar met veel zin en vertrouwen aan de slag in groep 7B. Mijn passie is muziek en ik speel zelf dan ook gitaar, die ik graag in de klas inzet. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Samen gaan we er een goede en fijne tijd van maken.
Tot ziens op school! Groeten,Suzanne


Meneer René van Eekelen – groep 6
werkdagen: maandag t/m vrijdag
r.v.eekelen@dewaarden.nl

Meneer RenéHallo allemaal, mijn naam is René van Eekelen en ik zag 52 jaar geleden het levenslicht in het ziekenhuis van Oudenbosch. Op de Kruisstraat(een klein gehuchtje) ben ik opgegroeid. De lagere school bezocht ik in Hoeven, de HAVO en PA(tegenwoordig PABO) in Oudenbosch. Hierna was ik klaar voor het echte werk. Na een jaar invallen in Oud Gastel, was er helaas geen werk meer in het onderwijs, zodat ik eerst een jaar in dienst ben geweest en vervolgens nog 2 jaar als douanier op Hazeldonk heb gewerkt. In die tijd heb ik mijn vriendin Corlinda leren kennen en zijn we in Oud Gastel gaan wonen. Inmiddels zijn we ook een dochter(Jacqueline) en zoon(Louis) rijker. Omdat het onderwijs toch bleef kriebelen, besloot ik om weer te gaan solliciteren en ik werd aangenomen op De Rietvest in Klundert. Daar heb ik 24 jaar gewerkt, vervolgens nog 2 jaar op de Arenberg in Zevenbergen en na een kort uitstapje naar de Achtsprong in Achthuizen, ben ik nu op de Grienden beland. Ik vind het leuk om hier te werken en zal aan de slag gaan in groep 5. Mijn hobby’s zijn volleybal en motorrijden en mijn lievelingsvakken zijn biologie en muziek. Ik hoop jullie allemaal terug te zien op de Grienden.


Juf Petra Koreman – groep 5/ vertrouwenspersoon1357036916
werkdagen: maandag-dinsdag-vrijdag
p.koreman@dewaarden.nl

Hallo mijn naam is Petra Koreman. Ik ben geboren op 18 augustus 1964, woon in Lage Zwaluwe samen met mijn man, onze dochter Anouk, onze zoon Jeroen en onze hond Charlie. Ik werk al lang in het onderwijs. Toen ik mijn diploma als leerkracht heb behaald ben ik begonnen op een school in Breda. Na een tijd werd mijn oudste dochter geboren en ben ik een aantal jaar gestopt met werken, na de geboorte van mijn zoon ben ik weer terug in het onderwijs gaan werken. Eerst als peuterleidster op de peuterspeelzaal in Lage Zwaluwe en daarna heel lang als kleuterleidster, wat ik ook altijd heel erg leuk vond en waarvan ik dacht dat ik dat ook altijd zou blijven. Tot 2010 heb ik dat ook gedaan, toen kwam er voor mij een grote verandering, want ik werd gevraagd les te geven in groep 5. Ik heb gemerkt dat elke leeftijdsgroep zijn charme heeft en ook dat met kinderen werken, welke leeftijd dan ook, erg leuk en uitdagend is.  Verder lees ik heel erg graag een spannend boek.


Juf Sandra Hendrix- Kouters – groep 8/gedragsspecialist
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag-donderdag
s.kouters@dewaarden.nl

1326036916Hallo! Ik ben Sandra Hendrix – Kouters. In mei 2014 ben ik getrouwd met Rob. Op 2 februari 1984 ben ik geboren en opgegroeid in Roosendaal/Zegge. Nu woon ik nu alweer een aantal jaren in Andel, een klein dorpje aan de afgedamde Maas. Rob en ik hebben twee hondjes, Sjors en Joep. In mijn vrije tijd ga ik graag met hen wandelen langs het water. Ik sta al een aantal jaren voor de klas en vanaf nu is dat groep 8. Ik werk 3 dagen voor de klas.  Ik ben de pest coördinator bij ons op school en dat betekent dat ik werk aan een anti-pestbeleid en het schrijven van een sociaal veiligheidsplan. Daarnaast is het mijn taak om de uitvoering daarvan te volgen en daarop te evalueren. Ook ondersteun en coach ik leerkrachten die een hulpvraag hebben. Ik ga met heel veel plezier naar het werk en geniet elke dag!

Meneer Gert Luijten – groep 8
werkdagen: maandag t/m vrijdag
g.luijten@dewaarden.nl

1393036916Ik woon in Oosterhout, ben getrouwd met Linda en samen hebben we een zoon, Karsten, van bijna 17. Ik rijd elke dag met veel plezier naar Lage Zwaluwe. Een prettig dorp met een erg leuke basisschool: ‘De Grienden’. Daar werk ik alweer ruim 11 jaar in groep 8. Een groep waar ik helemaal mijn ei in kwijt kan en waar ik ook nog lang niet op uitgekeken ben. Grote kinderen die op weg zijn naar volwassenheid een stukje levenswijsheid, zelfstandigheid en normen en waarden meegeven is heel erg leuk om te doen.

Juf Patricia Klootwijk – groep 8
werkdagen: woensdag-donderdag-vrijdag

p.klootwijk@dewaarden.nl1361036916

Ik ben juf Patricia, en ik woon Lage Zwaluwe. Mijn dochter Saar en zoon Maarten zijn op 31 december 2010 geboren (het is een tweeling). Ik woon samen met Sander, in januari 2017 verwachten wij een kindje erbij.
Als kind heb ik op basisschool ’t Rietland’ gezeten. Een paar juffen en meneren hier op school hebben mij als kind nog in de klas gehad…….! In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin, en lees ik graag een boek. Ik houd erg veel van koken en bakken, en dus van lekker eten, we eten vaak gezellig met vrienden en familie.

Dit jaar ga ik een nieuwe uitdaging aan: ik ga groep 8 les geven….ik heb 16 jaar in de onderbouw gewerkt, ik heb er zin in!!!


Meneer Kees Korteland – groep 3/4 en intern begeleider 1 t/m 4
werkdagen: dinsdag-woensdag

1327036916

Mijn naam is Kees Korteland. Op school noemen de meeste kinderen mij meneer Kees. Ik prijs mij gelukkig op een school als ‘De Grienden’ te mogen werken. Op dinsdag sta ik voor groep 3A en op woensdag voor groep 8b. Op de andere dagen probeer ik d.m.v. Meer Handen kinderen in en om de klas te helpen en leerkrachten te ondersteunen in het begeleiden van hun leerlingen. Mijn intentie is van meerwaarde te zijn voor kinderen, leerkrachten en de school. Als ik niet op school rondloop ben ik graag thuis. Ik pruts mij dan lezend, gitaar spelend, internettend en tv-kijkend door mijn vrije tijd, daar kan ik erg relaxed en blij van worden. Wanneer ik het thuis zijn beu ben dwaal ik graag alleen, met geliefden of vrienden door de stad. Een wandeling door de natuur kan mij soms ook bekoren. Ik voel mij een bevoorrecht mens.

 


Meneer Bernard Bluekens– groep 7
werkdagen:maandag t/m vrijdag
b.bluekens@dewaarden.nl

Hallo! Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Bernard Bluekens, 35 jaar en ik kom uit Breda. Mijn lievelingsvakken zijn rekenen en drama. Sommige kinderen zouden rekenen misschien niet als lievelingsvak noemen. Ik kies echter toch voor dit vak omdat het erg belangrijk is en omdat ik het een uitdaging vind om een rekenles zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de kinderen. Ik vind het leuk om na een dag van hard werken met de kinderen een beloning te doen, bijvoorbeeld in de vorm van een drama-activiteit.
Ik ben een grote NAC-supporter en daarnaast sport ik zelf ook graag. Eigenlijk is het iedere keer wat anders, maar meestal is het tennis, voetbal, hardlopen, zwemmen en mountainbiken. Ook beklim ik op vakantie vaak een mooie berg of maak ik een wandeling in Breda in het Markdal en het Mastbos. Daarnaast houd ik me bezig met het organiseren van evenementen en neem ik bij festivals en NAC-wedstrijden interviews af. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken en nieuwe restaurants uitproberen doe ik ook heel graag. Ook houd ik erg van reizen en dan niet alleen als toerist. Zo heb ik ook voor de klas gestaan in Kenia en op Curaçao en Aruba.
Tot snel op De Grienden! Groetjes,Bernard Bluekens


Angela Sulkers – Congiërge
werkdagen: maandag t/m vrijdag  (ochtenden)
Mijn naam is Angela Sulkers, ik woon samen met mijn man Wilco en onze kinderen Lars en Veerle in Lage Zwaluwe. Na jaren in de kraamzorg gewerkt te hebben, ben ik in verband met de onregelmatigheid gestopt met werken toen onze zoon Lars geboren werd. In oktober 2017 ben ik op school komen werken als conciërge. Iets totaal anders dan de kraamzorg, maar ontzettend leuk door de afwisseling van de werkzaamheden en natuurlijk het contact met de leerlingen en de leerkrachten
______________________________________________________________________________________________________________________________________
juf Huriye Kaya – groep 8 
werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag
Hallo leerlingen en ouders,
Ik ben juf Huriye! Misschien heb je mij al eerder in de gangen van school of op het schoolplein gezien. Het leukste aan mijn
werk vind ik, dat elke dag anders is! Bij De Grienden heb ik dat ook ervaren!
Mijn hobby’s zijn: creatief bezig zijn, lezen en op reis gaan! Mijn favoriete bestemming is Istanbul.
Daar heb ik ook voor een korte periode gewoond en gewerkt. Ik ben altijd in voor een praatje.
Kom gezellig eens langs zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!
Tot snel!
Groetjes juf Huriye
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Stefanie van Steenhoven – klassenassistent
werkdagen: maandag t/m vrijdag
Hallo, ik ben Stefanie van Steenhoven. Ik ben klassen assistent en ben op maandag in groep 1-2C, op dinsdag en vrijdag in groep 1-2B en woensdag en donderdag in groep 1-2A. Ik vind het erg leuk om de kinderen mee te helpen en dan vooral om werkjes met de kinderen te doen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met de hond te gaan wandelen, ik kleur graag en ik vind diamond painting leuk om te doen.